Dem kan du møde på scenen

Dem kan du møde på scenen

Vi har plukket fra øverste hylde og glæder os til at præsentere en række af Danmarks kyndigste, når det kommer til spiritus, cocktails og spiritussens historie. 

Indholdet opdateres løbende...

 

Jesper Uhrup

Jesper Uhrup

Jesper Uhrup er er chefredaktør for madbladet Gastro og har i over 20 år skrevet om mad og vin. Hans veludviklede smagssans kommer i spil, når han torsdag 11/8 gæster SPIRITZ festivalen. Her deltager han i det dommerpanel, som skal kåre SPIRITZ' signaturcocktail 2022.

René Langdahl Jørgensen

René Langdahl Jørgensen

René Langdahl er til daglig skribent for Danmarks bedste mad- og vinmagasin Gastro. Men torsdag 11/8 kl. 16.30 er han at finde på remisen, hvor han fyndigt og vittigt giver sit bud på, om man egentlig kan smage, om producenterne spiritus kommer fra Vestjylland. Han er også at finde i dommerpanelet, når SPIRITZ' signaturcocktail 2022 skal kåres.

Mette og Jonas Stengaard

Mette og Jonas Stengaard

Mette og Jonas Stengaard fra Stauning Whisky fortæller historier, så man ikke kan lade være med lytte. Torsdag 11/8 og fredag 12/8 står de på scenen på Remisen og fortæller, hvordan historien har formet spiritussen - og omvendt.

Hardeep Rehal

Hardeep Rehal

Med sin videnskabelige baggrund har Hardeep grundlagt Cocktail solutions for at skabe exceptionelle cocktails, der kombinerer kreativitet og videnskab. Han samarbejder bl.a. med gourmetkokke spiritusproducenter og bryggere om at skabe totale sanseoplevelser og har vundet nationale og internationale konkurrencer. Du finder ham i dommerpanelet, når SPIRITZ' signaturcocktail 2022 skal kåres. 

Danmarks bedste cocktail-bartendere

Danmarks bedste cocktail-bartendere

Fire af Danmarks toneangivne bartendere dyster i at tilberede hver deres bud på SPIRITZ' signatur-cocktail 2022 med lokale produkter. Kasper Riewe-Høgh, bartender og ejer af Duck and Cover, Mia Hjorth Hansen, Head of Cocktail Creativity hos Gedulgt, Ulrich Deleuran Steffensen, Bar Manager hos UNDA og Jesper Skov, medgrundlægger af Cocktailkonsortiet og tidligere Bar Manager på hotellerne Peak 12 og Pier 5.

Mads og Simon

Mads og Simon

Når spiritusfestivalen lukker for i år, sker det med et brag. Mads og Simon går på scenen kl. 19.00 fredag d. 12. august og spiller alle de sange, du elsker at feste til.